Το Κατάλυμα

Ένα γοητευτικό πέτρινο σπίτι, ιδανικό για τη διαμονή σας στα Χανιά!

Η βίλα Eulogia Casa είναι ένα ιδιαίτερο παραδοσιακό κτίριο -πρόσφατα ανακαινισμένο- με έντονη την παρουσία της πέτρας τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του. Κάθε φορά που ανοίγει την πόρτα της στους επισκέπτες της, τους δημιουργεί... πρωτόγνωρες αισθήσεις!

 

Είναι ένα ευλογημένο σπίτι, τόσο για τη θέση του στην καρδιά της παλιάς πόλης των Χανίων όσο και για την τρομερή του ενέργεια, καθώς οι κανόνες του Φενγκ Σούι κυριαρχούν στη διακόσμησή του. Οι άνετοι, ευχάριστοι και φιλόξενοι χώροι της βίλας δεν αφήνουν… ασυγκίνητο κανέναν επισκέπτη!

ΧΩΡΟΙ ΒΙΛΑΣ:


Η κατοικία μπορεί να φιλοξενήσει έως πέντε άτομα και αποτελείται από δύο ξεχωριστά επίπεδα:


- Το πρώτο επίπεδο περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ένα μικρό γραφείο και ένα μεγάλο μπάνιο.


- Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχει ένα δωμάτιο με καναπέ που μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Κατόπιν αιτήματος του ενοικιαστή, διατίθεται πτυσσόμενο κρεβάτι για τη φιλοξενία ενός ακόμη ατόμου.


Οι μοναδικές ανέσεις & παροχές της βίλας θα μεταμορφώσουν τις διακοπές σας σε μια ξεχωριστή εμπειρία!

Ένα υπέροχο κατάλυμα, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό!

 

Τα μικρά δρομάκια που οδηγούν στην εξώπορτα της βίλας Eulogia Casa και τα υπέροχα αρώματα που αναδύονται από την παλιά πόλη των Χανίων προσφέρουν στους ενοίκους του σπιτιού τη μοναδική αίσθηση μιας περασμένης εποχής, που οδηγεί το μυαλό σε όμορφα μονοπάτια φαντασίας!

 

Η παλιά πόλη, σίγουρα, θα σας μαγέψει με το παραμυθένιο σκηνικό της... Μαγεία θα νιώσετε και κατά τη διαμονή σας στη βίλα Eulogia Casa, όταν χαλαρώσετε και αφεθείτε στη φιλοξενία της!


Επιλέξτε το κατάλυμα που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας για υπέροχες διακοπές… Ανοίξτε την πόρτα του Eulogia Casa!